HomeOver onsDienstenNieuws en evenementenPublicatiesContactAlgemene Voorwaarden
voor organisaties met ambitie!
Oriflame
Overige Referenties
Spieren voor Spieren
Over ons

MMI-group is een moderne netwerkorganisatie van ervaren management consultants. Onze missie; het bereiken van doorbraken in bedrijfsprestaties en groei met onze klanten. Wij richten ons op klantgerichte processen binnen uw organisatie zoals sales en marketing, project management en service management.
Wij implementeren alleen gerenommeerde en bewezen concepten en zorgen ervoor dat ze werken. Want wij geloven dat door deze technieken de kracht van uw organisatie beter benut wordt. En dat goede teams uitzonderlijke prestaties neerzetten. 

  • Wij zijn ervaren Management Consultants met ervaring in Sales&Marketing en General Management binnen diverse segmenten; wij brengen deze ervaring binnen uw omgeving.

  • Wij gebruiken bewezen methoden en programma’s toegespitst op uw onderneming en tak van sport.

  • Wij hebben een sterk track-record in het leveren van blijvende  resultaten en groei.

  • Wat ons onderscheid is onze toewijding; wij maken het verschil door strategie om te zetten in resultaten met oog voor alignement van de organisatie en buy-in van de medewerkers.

Oprichter van de MMI-group is Eli Berkelmans. Hij is tevens eigenaar van BPI-Group. BPI-Group richt zich op het verbeteren van Sales en Sales Management op basis van TOC.
  •  


HomeOver onsDienstenNieuws en evenementenPublicatiesContactAlgemene Voorwaarden
KvK Den Haag 27333586