HomeOver onsDienstenNieuws en evenementenPublicatiesContactAlgemene Voorwaarden
voor organisaties met ambitie!
Oriflame
Overige Referenties
Spieren voor Spieren
Oriflame

“meer dan twee jaar geleden zijn wij een pilot gestart met MMI-Group. We wisten dat er tal van zaken beter konden, maar maakten onvoldoende progressie in de groei. Na een tweetal workshops werd duidelijk hoe we onze aanpak konden verbeteren.  MMI had na analyse van de knelpunten de grondoorzaak (bottleneck) gevonden; “de oorzaak die onze groei tegenhield”. We hebben een gezamenlijk plan van aanpak gemaakt om dit op te lossen. Binnen twee maanden zagen we verbeteringen. Omdat we de groei wilden uitbreiden naar het gehele team hebben we vorig jaar voor het gehele team deze workshops gedaan. We groeien nu al 2 jaar met meer dan 25%.”  

Oriflame is in 1967 opgericht door twee broers en een vriend, en is nu een internationaal beautybedrijf met directe verkoop in meer dan 60 landen wereldwijd. Het uitgebreide assortiment van natuurlijke, innovatieve schoonheidsproducten wordt uitgebracht door een sales force van ongeveer 3,6 miljoen onafhankelijke adviseuses, die samen een jaarlijkse verkoop creëren van meer dan 1,5 miljard euro.

Respect voor mensen en natuur bevinden zich aan de basis van de bedrijfsprincipes en worden weergegeven in het sociale en milieubeleid. Oriflame ondersteunt talloze goede doelen wereldwijd en is mede-oprichter van de World Childhood Foundation.

HomeOver onsDienstenNieuws en evenementenPublicatiesContactAlgemene Voorwaarden
KvK Den Haag 27333586