HomeOver onsDienstenNieuws en evenementenPublicatiesContactAlgemene Voorwaarden
voor organisaties met ambitie!
Next Step
Next level
Interim Management
Sales Break Through
Sales Break Through

 

MMI-group heeft zich ontwikkeld tot de expert van TOC  for Sales (Theory of Constraints ontwikkeld door dr. Eli Goldratt). MMI-group heeft de TOC principes doorontwikkeld in een praktische aanpak waarmee snel en doelmatig resultaten voor uw verkooporganisatie bereikt worden. 


MMI-group realiseert samen met de klant overeengekomen doelen en gebruikt daarbij de volgende diensten;

Strategieontwikkeling
Het ontwikkelen van de bedrijfs- en verkoopstrategie en implementeren van het plan om deze strategie om te zetten naar acties die realistich en haalbaar zijn.

Sales Factory
Een totaal concept over het creëren, selecteren en winnen van attractieve deals. Laat verkopers verkopen, iedereen helpt met het bereiken van het doel. (orders)

Key Account Management
Accountmanagementprocessen die zorgen voor meer attractieve omzet uit bestaande klanten, zonder de verkoopkosten te verhogen.

Quickscan
MMI-group heeft een Quickscan ontwikkeld om de commerciele organisatie en uw Key Account team snel en doeltreffend door te lichten. U krijgt inzicht in uw belemmeringen (constraints) en uw mensen gaan weer recht op het doel af.

Blijvende resultaten
Enkele opvallende resultaten van onze klanten zijn;
Implementatie van TOC for Sales voor Key Account Managers binnen 1 van de grootste ICT-leveranciers resulteerde in een substantiele groei van de omzet binnen Key Accounts. Implementatie leidde tot +32,9% meer potentiële projetcen en 55% groei in de "win-rate" van projecten.

Over TOC
Theory of Constraints (TOC, in 1982 ontwikkeld door dr. Eli Goldratt) richt zich op het identificeren en opheffen van beperkingen en bottlenecks in de processen binnen uw organisatie. TOC biedt u een overzichtelijk vijfstappenplan voor het herkennen van de bottlenecks en het ontwikkelen van oplossingen. 

Door herhaling van deze stappen kunnen knelpunten structureel aangepakt worden. Het resultaat? Een proces van continue verbetering. Het wordt wereldwijd toegepast met baanbrekende resultaten. 

MMI-group is aangesloten bij BPI-Group; een internationaal opererende organisatie op het gebied van TOC for Sales.
Wilt u meer weten over Theory of Constraints?
 
Klik dan hier.

 

 

 


HomeOver onsDienstenNieuws en evenementenPublicatiesContactAlgemene Voorwaarden
KvK Den Haag 27333586